Gulvafslibning Aalborg

  • Få tilbud fra top professionelle gulvsliber.

  • Udfyld skemaet online på under 2 min.
  • Spar helt op til 70% på din gulvafslibning.

Vores gulvsliber service dækker hele Danmark.

Få 3 uforpligtende tilbud

1

Indsend din gulvopgave

Beskriv kort opgaven, du ønsker at få udført

2

Du modtager tilbuddene

Tre udvalgte gulvsliber giver dig et tilbud

3

Du vælger en gulvmand

Vælg frit mellem de tre tilbud

100%

Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning i hele Danmark.

Professionel gulvservice i Aalborg

En gulvafslibning kan ikke undgås og det er ikke til at komme udenom, efter at dit trægulv igennem tiden får tilført ridser og hakker, og derfor mister sit shine. Det kan heller ikke undgås, at lakken på dit trægulv bliver slidt på et eller andet tidspunkt, og derved er det vigtigt at tage godt hånd om sine gulve. I disse tilfælde er det altså en nødvendighed at få en professionel gulvsliber til at tage sig kærligt af dine trægulve. Hvis du er i tvivl om at dit trægulv trænger til en gulvafslibning, eller om det kan tåle at få en afslibning, så kan du få svar på dette fra en professionel gulvmand fra Aalborg, der kommer ud og kigger på dine trægulve før han giver dig et tilbud.

Lad en erfaren gulvsliber klare arbejdet

Når du benytter dig af vores online gulvservice, er du sikker på kun at du kun får tilbud fra yderst professionelle gulvfirmaer i Aalborg. Efter at du har udfyldt vores online skema med informationer omkring din gulvopgave, sendes din gulvopgave ud til vores kompetente gulvslibere i Aalborg. Efterhånden som de modtager din gulvopgave, kigger de den igennem, hvorefter de vender direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud, på hvad det ville koste dig at få udført din gulvafslibning i Aalborg. Hvis det er nødvendigt for at gulvmanden at komme ud og kigge på dine trægulve inden at han giver dig en billig gulvafslibning pris, laver du bare en aftale med gulvmanden om, hvornår han skal komme forbi og kigge på dine trægulve.

Få 3 uforpligtende tilbud
Det er nemt at få tilbud
UDFYLD SKEMAET ONLINE PÅ UNDER 2 MIN
FÅ FLERE GRATIS TILBUD PÅ DIN GULVAFSLIBNING
KUN TILBUD FRA TOP PROFESSIONELLE GULVSLIBER
SPAR TID OG PENGE PÅ DIN GULVAFSLIBNING
Få 3 uforpligtende tilbud
Gulvafslibning i Aalborg – Vi kan hjælpe dig

I stedet for, at du selv skal bruge lang tid på, at kontakte den ene gulvmand efter den anden i Aalborg og omegn, så kan du helt trygt overlade den opgave til os. Efter at du har udfyldt skemaet på vores side med de nødvendige informationer omkring din gulvopgave, så går vi i gang med at finde frem til det gulvfirma i Aalborg, som passer bedst til din opgave. På denne måde så sparer du både tid og ikke mindst en masse penge, da du får flere forskellige priser på din gulvopgave igennem os. Det er uden tvivl den nemmeste måde, at finde frem til en billig og top professionel gulvsliber i Aalborg. Når gulvsliberen går i gang med at slibe dine gulve, så starter han med at lave en grov slibning med en maskine der har slibebånd på med enten korn 16 eller 24 på. Jo lavere tal, jo mere grovere er slibepapiret. Når det er gjort, så laver han en mellemslibning med korn 40 eller 60. Når det ønskede resultat er opnået, slutter han af med at lave en fin afslibning af gulvet med korn 80 til 100. Hvor meget der skal slibes og med hvilken type korn, kommer helt an på hvilken stand dit trægulv er, men det rådgiver gulvmanden du har allieret dig med om. Det er her at erfaringen hos gulvmanden spiller en stor rolle, da han hurtigt kan bedømme, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat. Det er altså vigtigt at vælge en yderst kompetent og professionel gulvsliber, når der er tale om disse opgaver, for at der ikke bliver gjort mere skade end gavn, men det behøver ikke at koste alverden, og vi kan hjælpe dig med at finde en billig gulvsliber uden at du skal gå på kompromis med udførslen af arbejdet.

Ofte stillede spørgsmål

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Få 3 uforpligtende tilbud