Gulvafslibning Fyn

  • Få tilbud fra top professionelle gulvsliber.

  • Udfyld skemaet online på under 2 min.
  • Spar helt op til 70% på din gulvafslibning.

Vores gulvsliber service dækker hele Danmark.

Få 3 uforpligtende tilbud

1

Indsend din gulvopgave

Beskriv kort opgaven, du ønsker at få udført

2

Du modtager tilbuddene

Tre udvalgte gulvsliber giver dig et tilbud

3

Du vælger en gulvmand

Vælg frit mellem de tre tilbud

100%

Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning i hele Danmark.

Gulvafslibning Middelfart
Gulvafslibning Svendborg
Gulvafslibning Nyborg
Gulvafslibning Odense

Få udført professionel gulvafslibning på Fyn

Knirker dit gamle trægulv? Er det blevet slidt og har fået ridser? Så er det på tide, at få besøg af en top professionel gulvmand fra Fyn, der kan give dit trægulv nyt liv igen. Igennem os kan du ganske gratis få tilbud på din gulvafslibning fra flere forskellige professionel gulvfirmaer på Fyn. Ingen gulvopgave er for stor eller for lille til, at du kan få gratis tilbud på den igennem os. Du kan nemt sparebåde meget tid og mange penge på din gulafslibning igennem os. Faktisk ofte helt op til 70%, så det er med, at komme i gang med, at indhente gratis og helt uforpligtende tilbud igenne os med det samme.

 

Vi udføre alle former for gulvopgaver på Fyn

Hvis du vil gøre noget godt for dit hjem, så skal du investere i en professionel gulvafslibning. Der er intet, som et nyslebet trægulv, der kan give dit hjem pift, der både kan mærkes og ses. I samarbejde med et af de gulvfirma, som vi samarbejder med på Fyn, er du sikker på, at opnå det bedste resultat hver gang. De gulvfirmaer på i Odense og Fyn, som vi samarbejder med, har alle sammen mange års erfaring indenfor gulvbranchen. De kan rådgive dig, til hvordan du et trægulv der lever op til alle dine ønsker. Lige meget om det passe til en familie med små børn eller husdyr.

Få 3 uforpligtende tilbud
Det er nemt at få tilbud
UDFYLD SKEMAET ONLINE PÅ UNDER 2 MIN
FÅ FLERE GRATIS TILBUD PÅ DIN GULVAFSLIBNING
KUN TILBUD FRA TOP PROFESSIONELLE GULVSLIBER
SPAR TID OG PENGE PÅ DIN GULVAFSLIBNING
Få 3 uforpligtende tilbud
Få tilbud fra flere gulvsliber på Fyn

Når først, at gulvsliberen har været i gang med at slibe dit trægulv og givet det den rigtige overfladebehandling, så er det efterfølgende super nemt at holde rent. Du kan bare køre en våd klud hen over gulvet, så er det skinnende rent igen. Det er især praktisk, hvis der er små børn eller husdyr i familien. Det er ofte der, at det er ekstra nødvendigt med rengøring på gulvet. Når dit trægulv har fået denne overfladebehandling med olie eller lud, så tager trægulvet ikke skade selv om, at det bliver vasket meget tit. Skulle du have andre ønsker i forbindelse med din gulvafslibning og overfladebehandling, så snakker du med det gulvfirma, som du vælger på Fyn eller i Svendborg, til at udføre din gulvopgave for dig

 

Ofte stillede spørgsmål

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Få 3 uforpligtende tilbud