Gulvafslibning Odense

  • Få tilbud fra top professionelle gulvsliber.

  • Udfyld skemaet online på under 2 min.
  • Spar helt op til 70% på din gulvafslibning.

Vores gulvsliber service dækker hele Danmark.

Få 3 uforpligtende tilbud

1

Indsend din gulvopgave

Beskriv kort opgaven, du ønsker at få udført

2

Du modtager tilbuddene

Tre udvalgte gulvsliber giver dig et tilbud

3

Du vælger en gulvmand

Vælg frit mellem de tre tilbud

100%

Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning i hele Danmark.

Få professionel hjælp til dine gulve

Der kan være mange grunde til, at det er tid til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Eksempelvis betræder vi alle sammen vores trægulve med mange kilometer hver dag, år efter år, og derfor kan det ikke undgås at der igennem tiden kommer ridser, og slidtage på gulvet vil derfor vise sig. Det kan også være at farven på gulvet er blevet mat og meget trist at kigge på efter mange års brug, og derfor trænger til lidt shine. Men også hvis man for eksempelvis skal sælge sit hus eller sin lejlighed kan det være god investering, at give dit gamle trægulv nyt liv med en gulvafslibning. Det behøver nemlig ikke koste en formue at få opfrisket dit gulv.

En gulvafslibning kan give dit gulv nyt liv

Når du benytter dig af vores online gulvservice, er du sikker på kun at få tilbud fra topprofessionelle gulvfirmaer i Odense og omegn. Efter at du har udfyldt vores online skema med informationer omkring din gulvopgave, sendes din gulvopgave ud til topprofessionelle gulvslibere det i Odense. Efterhånden som vores fagpartnere modtager din gulvopgave, kigger de den igennem, hvorefter de vender direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud, på hvad det ville koste dig at få udført din gulvafslibning. Hvis det er nødvendigt for at gulvmanden at komme ud og kigge på dine trægulve inden at han giver dig en billig gulvafslibning pris, laver du bare en aftale med gulvmanden om, hvornår han skal komme forbi og kigge på dine trægulve. Det er altså super smart og nemt!

Få 3 uforpligtende tilbud
Det er nemt at få tilbud
UDFYLD SKEMAET ONLINE PÅ UNDER 2 MIN
FÅ FLERE GRATIS TILBUD PÅ DIN GULVAFSLIBNING
KUN TILBUD FRA TOP PROFESSIONELLE GULVSLIBER
SPAR TID OG PENGE PÅ DIN GULVAFSLIBNING
Få 3 uforpligtende tilbud
Vores erfaring er til din fordel

De gulvslibere som viser interesse for din gulvopgave, vender direkte tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende gulvafslibning priser på din gulvopgave. Du er ikke forpligtet til at takke ja til nogen af de tilbud som du modtager. Men hvis du finder et godt tilbud imellem de tilbud på slibning af gulv af dit gulv, som du har modtaget, så er det bare og kontakte gulvfirmaet direkte og aftaler nærmere med gulvmanden omkring tid og gulvbelægning, og hvad der ellers måtte vedrøre din gulvopgave. Det tager ikke meget mere end to minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer. Hvis der er noget du er i tvivl om, skriver du bare det i skemaet, og så tager vores fagpartnere også højde for det. Måske er du bekymret for, hvad det koster at få ordnet dine gulve, og du synes måske det er svært at gennemskue priserne på markedet, hvilket er helt forståeligt. Priserne afhænger altid af, hvilken type gulv der er tale om, omfanget og kvadratmeterne. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på hvad en gulvafslibning koster i Odense og omegn, inden du laver en aftale med en gulvmand, kan det være en god idé at kontakte flere gulvmænd, og derved kan vi være behjælpelige med at give dig de bedste tilbud og priser fra gulvmænd i Odense.

Ofte stillede spørgsmål

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Få 3 uforpligtende tilbud