Gulvfirma

  • Få tilbud fra top professionelle gulvsliber.

  • Udfyld skemaet online på under 2 min.
  • Spar helt op til 70% på din gulvafslibning.

Vores gulvsliber service dækker hele Danmark.

Få 3 uforpligtende tilbud

1

Indsend din gulvopgave

Beskriv kort opgaven, du ønsker at få udført

2

Du modtager tilbuddene

Tre udvalgte gulvsliber giver dig et tilbud

3

Du vælger en gulvmand

Vælg frit mellem de tre tilbud

100%

Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning i hele Danmark.

Få et tilbud på din opgave fra flere guvlfirmaer

Hvis du vil være sikker på at din gulvopgave bliver udført perfekt første gang, er det altid en god idé at overlade arbejdet til et topprofessionelt gulvfirma. Men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for at få udført din gulvopgave af et professionelt gulvfirma, når der altså kan være noget at spare. Ved at benytte sig af os kan du ganske gratis indhente de bedste tilbud på din gulvopgave, fra flere lokale og faglærte gulvfirmaer rundt om i landet. Ved at sammenligne de forskellige priser, kan du nemt spare helt op til 70% på din gulvopgave.

Professionel gulvafslibning til dit behov

Det er nemt at komme i gang med at få tilbud fra de forskellige gulvfirmaer vi samarbejder med igennem os. Du skal blot bruge få minutter på at beskrive din gulvopgave så nøje som muligt i vores skema, som du finder bag den grønne knap her på siden. Efter at du har gjort det, så sender vi din gulvopgave ud til de forskellige gulvfirmaer, som vi arbejder sammen med i Danmark. Når gulvfirmaerne har kigget din gulvopgave igennem, så vender de direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvopgave. Vi samarbejder udelukkende med de bedste gulvfirmaer i Danmark, og gulvfirmaerne vi samarbejder med er nøje udvalgte efter vores krav og principper, som gør at vi kan opretholde en høj og stabil standard. Dette sikrer dig som kunde og forbruger, at det er udelukkende dygtige og faglærte gulvfirmaer, der kommer til at udføre din gulvopgave for dig. Gulvfirmaernes målsætning er, at kunne tilbyde dig et stykke arbejde af den bedste standard til en pris der er gennemskuelig, og ikke mindst til at betale for dig som kunde – uden at det selvfølgelig går udover kvaliteten og det udførte arbejde, og i sidste ende vil du altså være sikker på at stå med et tilfredsstillende resultat, hvor du ovenikøbet måske har formået at spare nogle procenter, ved hjælp af os.

Få 3 uforpligtende tilbud
Det er nemt at få tilbud
UDFYLD SKEMAET ONLINE PÅ UNDER 2 MIN
FÅ FLERE GRATIS TILBUD PÅ DIN GULVAFSLIBNING
KUN TILBUD FRA TOP PROFESSIONELLE GULVSLIBER
SPAR TID OG PENGE PÅ DIN GULVAFSLIBNING
Få 3 uforpligtende tilbud
Vælg et professionelt gulvfirma igennem os

Der er selvfølgelig ikke nogen gulvopgaver der er ens, og der er naturligvis også forskel på priserne alt afhængig af typen af opgave, som skal løses, når du skal finde et gulvfirma til din opgave. Derfor kan du med stor fordel indhente tilbud på forskellige gulvopgaver, for at se hvad der vil matche dine behov, dit budget og præferencer på bedst mulige vis. Hos os finder du kun kompetente gulvfirmaer som råder og vejleder dig ved alle gulvopgaver der stilles, så du sikres det mest optimale valg som kunde, og du ved hvad du har med at gøre. Kun fantasien og dine drømme sætter grænser, og vi kan altså hjælpe dig med at få opfyldt dine boligdrømme til en ganske fornuftig pris, som du kan være med på uden skjulte gebyrer eller ubehagelige efterregninger, hvis dine trægulve trænger til et friskt pust i form af en afhøvling eller nedslibning – eller hvad end du måtte have i tankerne. Der er ikke det vores gulvfirmaer ikke kan hjælpe dig med. Ved at benytte dig af os kan du være sikker på du er i trygge hænder fra start til slut.

Ofte stillede spørgsmål

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Få 3 uforpligtende tilbud